Schneider Autoschade Wormerveer
- Exclusief in Schade herstel 

Wie zijn wij en Schneider Autoschade? 

Mijn naam is Micha Schneider. Met meer dan 25 jaar ervaring en bij diverse schade herstel bedrijven te mogen hebben gewerkt. In alle jaren heb ik veel veranderingen en innovaties zien komen en gaan, waaruit weer nieuwe technieken en werkwijzen zijn ontstaan. Deze technieken hebben wij ons allen eigen gemaakt, zodat we in iedere situatie van dienst kunnen zijn.  Niet iedere auto is hetzelfde en niet iedere klant heeft dezelfde wensen. Deze diversiteit, het zien en begrijpen van wensen van onze klant is zeer belangrijk om de juiste service te kunnen bieden. Wie wij zijn en wat kunnen bieden berust dan ook op vertrouwen, eerlijkheid, en de mening van onze klanten.

Team

Het team bestaat uit een aantal mensen met ieder hun eigen kwaliteiten, diversiteit, inzicht en service gerichtheid. Juist deze diversiteit maakt ons een team en met de jaren die we inmiddels samen werken een onverslaanbaar team waar we trots op mogen zijn. Met behulp van onze medewerkers kunnen wij in al onze werkzaamheden de kwaliteit hoog houden en u dus de service garanderen die u en uw voertuig nodig heeft. 

Producten

Uw voertuig is meer dan alleen een voertuig dat u van A naar B brengt. Uw voertuig zorgt ten slotte voor uw veiligheid en comfort onderweg. en voor auto liefhebbers kan een auto zelfs een rijk bezit zijn. Om veiligheid en comfort te garanderen is onderhoud belangrijk. Onderhoud aan uw auto kan prijzig zijn, maar goedkoper dan onverwachte nood reparaties wegens geen onderhoud. U mag dan ook verlangen dat cosmetisch onderhoud of herstel of technisch onderhoud goed gedaan wordt en  dat u er na jaren nog steeds veel plezier van mag hebben. Of u nu rijd in een dure Porsche, BMW, Mercedes, of een auto uit een goedkoper segment, of de werkzaamheden door u zelf worden betaald of door de verzekering, wij besparen niet op verf en materialen. Wij werken dan ook alleen met A-klasse materialen, die duurzaam zijn en zijn effecten behoud ook op lange termijn. 

Ons netwerk

Wij hebben een zeer groot en veelzijdig netwerk. Van interieurherstel tot motorische tuning of zelfs uw ramen tinten, of wat dacht u van een wrap? Door de grootte en veelzijdigheid van ons netwerk en partners kunnen wij dan ook ruime service bieden en waar wij u niet persoonlijk aan kunnen helpen, kunnen wij u uiteraard in adviseren. 

Haal en breng service, geen tijd om uw auto te brengen of op te halen? Wist u dat wij ook haal en breng service van u of uw voertuig kunnen aanbieden? En bij Schneider Autoschade krijgt u vervangend vervoer.  In de omgeving Zaanstreek-Waterland bieden wij haal en breng service en woont u in Purmerend, of binnen een straal van 5 km van Purmerend, dan kunnen wij zelfs in de avond uren of in het weekend uw auto omwisselen op afspraak. 


Onze voordelen

  • Vakkundig, service en kwaliteit gericht, uw mening is voor ons belangrijk
  • Wij regelen de afwikkeling met de verzekering
  • Vervangend vervoer
  • Haal of breng service van u of uw voertuig
  • Schadeherstel, tuning, advies, onderhoud en APK onder 1 dak, voor alle merken
  • We hebben een ruim aantal bruggen, bij nood kunnen wij u dan ook direct assisteren
  • Ook voor uw motor of brommer/ scooter hebben wij speciaal materiaal
  • Tot wel 4000 kg draag vermogen 
  • Ook hoge of verhoogde voertuigen, campers zijn bij ons welkom voor onderhoud of herstel 
  • 5 dagen in de week open en 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn